## EOC – WEEK 1 SCHEDULE

Bell Schedule	<u>Monday</u> <u>04/23</u>	<u>Tuesday</u> <u>04/24</u>	Bell Schedule	<u>Wed 04/25</u>	<u>Thursday 04/26</u>	Bell Schedule	<u>Friday 04/27</u>
<b>8:20 –</b> <b>10:40</b> (140 minutes)	<b>1<sup>st</sup></b> English Writing (9 <sup>th</sup> and 11 <sup>th</sup> )	<b>4<sup>th</sup></b> English Writing (9 <sup>th</sup> and 11 <sup>th</sup> )	8:20 – 9:50 (90 mins)	<b>5<sup>th</sup></b> ELA Part II US History Part I Economics Part I	<b>5<sup>th</sup></b> ELA Part III US History Part II Economics Part I I	<b>8:20 –</b> <b>11:25</b> (185 minutes)	<b>1<sup>st</sup></b> ELA Part II & III US History Part I & II Economics Part I & II
<b>10:45-1:25</b> (160 minutes) Lunch	<b>2<sup>nd</sup></b> English Writing (9 <sup>th</sup> and 11 <sup>th</sup> )	<b>5<sup>th</sup></b> English Writing (9 <sup>th</sup> and 11 <sup>th</sup> )	9:55 - 11:25	<b>4<sup>th</sup></b> ELA Part II US History Part I	<b>4<sup>th</sup></b> ELA Part III US History Part II	11:30 - 3:05 (215 minutes) Lunch	<b>6</b> th ELA Part II & III US History Part I & II Economics Part I & II
Lunch A 10:45 11:15 (SS / ELA) Lunch B 11:20 – 11: 55 (Math/Sci) Lunch C 12:00 – 12:40 (Normal)			(90 mins)	Economics Part I	Economics Part II	Lunch falls during 6 <sup>th</sup> period BLOCK	
1:30-3:30	<b>3<sup>rd</sup></b> English Writing (9 <sup>th</sup> and 11 <sup>th</sup> )	<b>6<sup>th</sup></b> English Writing (9 <sup>th</sup> and 11 <sup>th</sup> )	<b>11:301:30</b> (120 minutes)	<b>3<sup>rd</sup></b> ELA Part II US History Part I Economics Part I	<b>3<sup>rd</sup></b> ELA Part III US History Part II Economics Part II	Lunch A 11:30 - 11:55 (ELA/History)	
(120 minutes)				English and SS Lunch A – 11:30 – 12:00 Math and Science Lunch B – 12:05 – 12:45 PE/FINE Arts/CTAE/CBI –12:50 – 1:30		Lunch B 12:00- 12:40 (Math & Science)	
		<b>1:35 – 3:05</b> (90 mins)	2nd2ndELA Part IIELA Part IIIUS History Part IUS History Part IIEconomics Part IEconomics Part II		Lunch C 12:45-1:25) PE/Fine Arts/ CTAE/CBI		
			<b>3:10 – 3:30</b> Non-Testing Period	1st	6 <sup>th</sup>	<b>3:10 – 3:30</b> Non-Testing Period	2 <sup>nd</sup>

## EOC 2018 TESTING SCHEDULE – WEEK 2

Bell Schedule	Monday 04/30	Tuesday 05/01	Bell Schedule	Wednesday 05/02	Thursday 05/03	Friday 05/04
8:20 – 9:50 (90 mins)	<b>3<sup>rd</sup></b> Alg I Sect I Geom Sect I Bio Sect I Phy Sci Sect I	<b>3<sup>rd</sup></b> Alg I Sect II Geom Sect II Bio Sect II Phy Sci Sect II	8:20 – 9:50 (90 mins)	<b>1<sup>st</sup></b> Alg I Sect I Geom Sect I Bio Sect I Phy Sci Sect I	<b>1<sup>st</sup></b> Alg I Sect II Geom Sect II Bio Sect II Phy Sci Sect II	
9:55 – 11:25 (90 mins)	<b>4<sup>th</sup></b> Alg I Sect I Geom Sect I Bio Sect I Phy Sci Sect I	<b>4<sup>th</sup></b> Alg I Sect II Geom Sect II Bio Sect II Phy Sci Sect II	9:55 – 11:25 (90 mins)	<b>2</b> nd Alg I Sect 2 Geom Sect 2 Bio Sect 2 Phy Sci Sect 2	<b>2<sup>nd</sup></b> Alg I Sect II Geom Sect II Bio Sect II Phy Sci Sect II	
11:30 – 1:30 (120 minutes) Subject areas eat normal lunch break down	5 <sup>th</sup> (A Lunch) 5 <sup>th</sup> (B Lunch) (Math/Science testing) Alg I Sect I Geom Sect I Bio Sect I Phy Sci Sect I 5 <sup>th</sup> (C Lunch) (Math/Science testing) Alg I Sect I Geom Sect I Bio Sect I Phy Sci Sect I	5 <sup>th</sup> (A Lunch) 5 <sup>th</sup> (B Lunch) (Math/Science testing) Alg I Sect II Geom Sect II Bio Sect II Phy Sci Sect II 5 <sup>th</sup> (C Lunch) (Math/Science testing) Alg I Sect 2 Geom Sect 2 Bio Sect 2 Phy Sci Sect 2	11:30 - 1:30	<b>4</b> <sup>th</sup> Normal Q	4 <sup>th</sup> Normal	NORMAL BELL SCHEDULE DAY MAKE-UPS WILL BE COMPLETED
1:35 – 3:05 (90 minutes)	<b>6<sup>th</sup></b> Alg I Sect I Geom Sect I Bio Sect I Phy Sci Sect I	<b>6<sup>th</sup></b> Alg I Sect II Geom Sect II Bio Sect II Phy Sci Sect II	11:35 – 2:28	3 <sup>rd</sup>	3 <sup>rd</sup>	
3:10-3:30 Non-Testing Period	1 <sup>st</sup>	2 <sup>nd</sup>	2:33 - 3:30	5 <sup>th</sup>	<b>6</b> <sup>th</sup>	